Alla inlägg den 14 mars 2010

Av carola - 14 mars 2010 11:00

japp imorn är det dax att opereras! Skrämmande men mycket skönt att det äntligen blir av! Jobbigast blir det för äldsta sonen som har ganska svår separationsångest från mej. Han vill inte till skolan imorn men jag vet inte vilket som är bäst...... Vi ska väl försöka få till ett planeringsmöte ikväll så att alla i familjen vet vad som gäller. Då hoppas jag att han känner sej tryggare =)


I natt drömde jag att jag hade hittat värsta bästa stallplatsen till Theia! Allt var jättefint och ljust. Det var ett större kollektivstall men precis när jag skulle hämta sadeln så vaknade jag av att dumsnauzern gnällde! =(


Det har varit MKT gnällande på honom nästan hela veckan!!! Schäfertiken löper!! Man har tidvis haft lust att kasta ut han genom fönstret! hela huset är belamrat med kompostgaller så det har varit hinderlöpning av högsta klass här! Hoppas man kanske har fått till några häcklöpningsmuskler ;)

I onsdags kastrerades Ozzy the snauzer så han struttar runt med tratt. Den var lite besvärlig ett tag men nu rör han sej vant och har tillåme sprungit upp för trappen med tratten på :o Det känns ganska duktigt, men är man tillräckligt motiverad (löptik) så klarar man ju det mesta!  

Ovido - Quiz & Flashcards