Alla inlägg under mars 2010

Av carola - 19 mars 2010 13:52

  Det blåser i manen iaf   Nyfikna   Törs vi närma oss? Vi springer några steg och ser vad som händer!  

Av carola - 19 mars 2010 13:14

Vad trist det är att göra ingenting! Tycker det är urtrist att hasa runt som gamla farmor. Tofflorna skrapar mot golvet, sakta men säker tar man sej dit man ska... Idag följde jag barna halvvägs till skolbussen, en promenix på säkert 40 meter! När jag kom in så kom jag på att jag skulle ju posta sjukskrivningspappter till försäkringskassan så det var bara att hasa ut på glansisen igen. Självklart halkar jag till tre steg innan jag kom fram till dörren!!! Jag tror såret klarade sej bra jag blev nog mest rädd ATT det skulle göra ont och jag kände mej klantig....


Det regnar idag och jag hoppas massor snö smälter undan, framförallt den på taket. Dom stora ismassorna i hängrännorna får oxå jättegärna smälta fort, för dom har gjort att vattnet inte kan rinna undan som det ska från taket! Vattnet hitta gärna nya vägar då........som hemma hos oss...in på Vinden/loftet. Suckasucka hoppas det inte rinner in mkt så det blir vattenskadat  

Av carola - 18 mars 2010 12:33

Så nu är det bra resten kvar! Just nu mår jag oförskämt bra=)


Cystan dom plockade ut bestod mest av klar vätska och en liten del tvillingcysta, den är skickad på analys och om tre veckor får man veta mer.

Första natten hade jag en mkt trevlig rumskamrat, vi låg och pratade till halv ett hihi. Hon var 66 år men vi gillade många lika saker :)

Hon gjorde bara titthålsoperation så hon åkte hem vid tisdagslunchen. Fick senare två nya roomisar, båda 80+. den ena var mer än halvblind och den andra tyst....

Tur  man hade många korsordstidningar =)


Hokuspokus så är man redo för beach 2010 =) Cystan var 15x11x6cm så det är ju inte konstigt om man sett aningen gravid ut jämt!!

Nu ska bra ärret läka fiint så jag kan ta hem hästan och börja rida!! Just nu saknar jag ridandet massor. har ju inte ridit aktivt sen -99 då jag sålde min underbara arab Pontiac.

Av carola - 14 mars 2010 11:00

japp imorn är det dax att opereras! Skrämmande men mycket skönt att det äntligen blir av! Jobbigast blir det för äldsta sonen som har ganska svår separationsångest från mej. Han vill inte till skolan imorn men jag vet inte vilket som är bäst...... Vi ska väl försöka få till ett planeringsmöte ikväll så att alla i familjen vet vad som gäller. Då hoppas jag att han känner sej tryggare =)


I natt drömde jag att jag hade hittat värsta bästa stallplatsen till Theia! Allt var jättefint och ljust. Det var ett större kollektivstall men precis när jag skulle hämta sadeln så vaknade jag av att dumsnauzern gnällde! =(


Det har varit MKT gnällande på honom nästan hela veckan!!! Schäfertiken löper!! Man har tidvis haft lust att kasta ut han genom fönstret! hela huset är belamrat med kompostgaller så det har varit hinderlöpning av högsta klass här! Hoppas man kanske har fått till några häcklöpningsmuskler ;)

I onsdags kastrerades Ozzy the snauzer så han struttar runt med tratt. Den var lite besvärlig ett tag men nu rör han sej vant och har tillåme sprungit upp för trappen med tratten på :o Det känns ganska duktigt, men är man tillräckligt motiverad (löptik) så klarar man ju det mesta!  

Av carola - 9 mars 2010 23:11

Rivit tapeter, spacklat och slipat... hua... jäklar vad damm det blev! Tycker lite synd om dammsugaren    Den lät inte för glad till slut!!

Nu är jag helt slut så jag vet inte hur jag ska orka tapetsera imorn...tur svärmor kommer och hjälper till!!

Vill ju gärna få klart grabben rum innan operationen för sen blir det ju inte många knop i den här verkstaden på ett tag. Målandet av sängen och byrån kan dock bli aningen framflyttat...om det inte hinns med i helgen =)

Tänkt hälsa på kusen oxå.....det är mkt jag ska hinna...

Av carola - 6 mars 2010 20:44

Ja så här mkt action blev det vid ihopsläppet!! Garonne travade några steg, jadå!


Islänningen Lysa kom igår kväll så dom hade väl glott färdigt under natten?! Garonne ville gärna komma när och lukta men Theia höll sej helst bakom sin kompis. Skönt ändå när det blir lungt och fint. Inga skadade   

Tur att Theiapluttan är snäll och blyg hon går ju broddad, inget kul om hon hade varit på sej och viftat med framhovarna!!!


Men hur ska man ge henne liiiite mer självförtroende? Hon är ju fööör larvig egentligen! Och liiite för söt ;)  

Av carola - 5 mars 2010 21:30

Dagen har varit intensiv och skön =)

Medans barnen var i skolan var jag och handlade lite gott till kvällen. Ställde in påsen i bilen för att handla annat. när jag kommer tillbaka luktar hela bilen jalapeno??? Med näsan i en påse tortillchips med jalapenosmak  hittar jag en dvärgsnauzer!!!! Den lilla råttan hade vräkt i sej halva påsen =( Satt bara å väntade på att han skulle självantända!! Dom är jäkligt starka dom därchipsen.

Trots detta lever han fortfarande=)


Eftermiddagen for vi mot linköping och det blev besök på Hööks! Jag vill så gärna ha de där skinnchapsen......men det är bara att inse att man inte har en kropp som en tolvåring......arslet ÄR förstort......låren är lite för fluffiga...Skit!

Dom är ju så läckra!!!! Provade istället chapsval nr2 och nu hittade jag ett par som även passar ett extriört missfoster!?

Känner mej riktigt nöjd ändå med chapsen med fransar!


Imorn blir det ihopsläpp och ja jag kommer antagligen att glömma kameran..

Nya hästen, islänningen kom nu i kväll. Bra tycker jag att dom får stå inne och glo på varann hela natten innan dom ska släppas ihop. Tycker att det brukar bli lugnare i hagen då. Hoppas alla är snälla med varann =)


Söndag ska jag lära mej att leka med min häst! En temakväll som jag hoppas ska bli riktigt kul =)

Av carola - 3 mars 2010 15:35

  Lattjobusen - 05   Mätt schäfer   Nyverkad höger bak. Lite hålvägg kvar.  Nere: Skönaste katten Plutte  

Ovido - Quiz & Flashcards